alege limba RO
  • Parteneri

Parteneri SamMills Distribution

Divella Banini Vajda Papir
 

DIVELLA

250 de oameni impart aceeasi “Pasiune Mediteraneeana”, facand posibila creearea unui brand de renume mondial. Capacitatile impresionante de productie si forta de vanzare au facut ca in 2010 - 180.000 de tone de paste sa fie raspandite in intreaga lume.

In fiecare zi morile Divella proceseaza 1200 de tone de grau dur, atent selectat, transformandu-l in: 400 tone faina, 900 tone paste uscate cu 150 de forme diferite, 35 tone “fresh pasta” si 60 tone biscuiti. Asta nu e tot, portofoliul de produse este completat de o “linie rosie” - ce consta din: rosii conservate, “passata”, rosii maruntite, rosii cherry, “ready-sauce” si mix de rosii prajite – o “linie verde” - ce cuprinde: conserve de fasole, mazare, linte si naut, otet balsamic, ulei de masline.

 

BANINI

Obiectivul principal al companiei Banini in productia de biscuiti, covrigei si napolitane este de a oferi produse care sa satisfaca pe deplin cerintele clientilor si de a imbunatati continuu calitatea acestora precum si organizarea si gestionarea companiei, efectelor asupra mediului si a serviciilor de protectie a a sanatatii si securitatii la locul de munca.

 

VAJDA PAPIR

A fost infiintata în 1999, ca o afacere de familie pastrand in continuare acelasi model. Compania este axata in principal pe productia de hartie sanitara. De la deschidere si pana acum, gama de produse a fost in continua crestere. Ceea ce a inceput ca o afacere simpla de productie, s-a dezvoltat acum intr-o adevarata activitate industriala. Avand la inceput 4 angajati, numarul a crescut acum la 70, planurile de viitor si investitiile necontenind sa apara in continuare.